Μπορείς να κάνεις δικό σου το τελευταίο κλασσικό Μini που βελτίωσε ο ίδιος ο John Cooper

Σχετικά άρθρα

Mini John Cooper (1)

Ήταν 1961 όταν ο John Cooper ξεκίνησε να βελτιώνει το κλασσικό Mini. Η δουλειά του ήταν τόσο καλή, που η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει μέχρι και σήμερα να χρησιμοποιεί το όνομά του στις γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της.

Mini John Cooper (2)

Το συγκεκριμένο Mini Cooper, είναι το τελευταίο που έχει βελτιωθεί από τα χέρια του ίδιου του John Cooper. Μάλιστα το αυτοκίνητο, ένα Mini Cooper S του 1998 με τον 1.300αρη κινητήρα, βρισκόταν υπό την κατοχή του. Έχει διανύσει μόλις 3.187 χλμ, με τον κινητήρα να παράγει 140 άλογα και το εσωτερικό να είναι επενδυμένο με δέρμα και alcantara.

Mini John Cooper (4)

Η τιμή που πωλείται το αυτοκίνητο, είναι διαθέσιμη μόνο στους σοβαρά ενδιαφερόμενους, αλλά είναι βέβαιο πως θα είναι αρκετά αλμυρή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...