Στο σφυρί 8 ρολόγια του Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Στις 13 Μαΐου, την εβδομάδα πριν από το Grand Prix της Emilia Romagna, ο οίκος δημοπρασιών Christie’s θα βγάλει σε δημοπρασία 8 ρολόγια από την προσωπική συλλογή του Michael Schumacher, που εκτιμάται πως θα πουληθούν για περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στη Γενεύη και ανάμεσά τους ξεχωρίζει το μοναδικό F.P. Journe Vagabondage 1 Model από το 2004 που τιμά τα επτά πρωταθλήματα του Schumacher. Δόθηκε στον Γερμανό από τον διευθυντή της ομάδας του στη Scuderia Ferrari, Jean Todt.

Το ρολόι με πλατινένιο περίβλημα δείχνει τις ώρες με το λογότυπο της Ferrari και το χαρακτηριστικό κράνος του Schumacher. Το μοναδικό στο είδος του ρολόι της ωρολογοποιίας της Γενεύης αναμένεται να πιάσει τιμή μεταξύ 1 και 2 εκατ. ευρώ.

Άλλα ρολόγια του πρωταθλητή της Formula 1 που θα πωληθούν στη Γενεύη στις 13 Μαΐου περιλαμβάνουν έναν χρονογράφο Audemars Piguet Royal Oak σε λευκό χρυσό με λευκό καντράν, που αποτυπώνει το έμβλημα της ομάδας Ferrari, το κράνος του Schumacher, καθώς και έξι αστέρια που σηματοδοτήσουν τα έξι πρωταθλήματα που είχε κερδίσει μεταξύ 1994 και 2003. Το ρολόι δόθηκε επίσης στον Schumacher από τον Todt και η τιμή του εκτιμάται μεταξύ 150.000 και 250.000 ευρώ.

Η πώληση περιλαμβάνει επίσης το μοντέλο “Paul Newman” της σειράς Rolex Daytona που εκτιμάται πως θα πουληθεί για 200.000 με 400.000 ευρώ.

Μιλώντας για τη δημοπρασία, ο Remi Guillemin, επικεφαλής της Christie’s Watches Europe and US, δήλωσε:

Ο Christie’s εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες στην οικογένεια Schumacher για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και την επιθυμία τους να μοιραστούν αυτά τα αριστουργήματα ωρολογίας με άλλους παθιασμένους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε αυτά τα εμβληματικά και μοναδικά ρολόγια που ανήκουν σε έναν από τους πιο διάσημους θρύλους της Formula 1. Μια εξαιρετική στιγμή, τόσο για τους λάτρεις του ρολογιού όσο και για τους λάτρεις της F1. Ανυπομονούμε να συναντηθούμε με παθιασμένους συλλέκτες κατά τη διάρκεια των διεθνών μας εκθέσεων και της δημοπρασίας στις 13 Μαΐου στη Γενεύη.

Δες ακόμη

Ο Jean Todt πούλησε ρολόγια αξίας 31 εκατ. ευρώ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...