Τον επόμενο Μάρτιο θα παρουσιαστεί το Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

tesla model 3 rendering (2)

Η Tesla θα παρουσιάσει το entry-level μοντέλο της, το Model 3, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν εντός του 2017. Το Model 3 θεωρείται εκείνο που θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις της Tesla, με τον Elon Musk, CEO της εταιρίας να έχει θέσει ως στόχο τις 500.000 πωλήσεις ετησίως από το 2020 και μετά.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε sedan και crossover έκδοση, δεν θα χρησιμοποιεί την αλουμινένια πλατφόρμα του Model S, αλλά μια νέα, ώστε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Κύριοι ανταγωνιστές του, τουλάχιστον σε ότι αφορά την τιμή, θα είναι τα Alfa Romeo Giulia, Audi A4, BMW 3-Series, Jaguar XE, Mercedes C-Class, έχοντας 20% μικρότερο μήκος σε σχέση με το Model S, ενώ θα έχει αρχική τιμή κοντά στις 35.000 δολάρια, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 480 χλμ.

Η Tesla θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του Model X μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ έχει ανακοινώσει και τη δεύτερη γενιά του Roadster που θα κυκλοφορήσει το 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...