Λαθρομετανάστες κρύφτηκαν στον χώρο του κινητήρα και στα πίσω καθίσματα

Σχετικά άρθρα

Guinea migrant (3)

Οι συνοριοφύλακες στην πόλη Θέουτα της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της περιπολίας στα σύνορα με το Μαρόκο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, εντόπισαν στον χώρο ανάμεσα στον κινητήρα και στο ταμπλό μιας παλιάς Mercedes, αλλά και πίσω από τα πίσω καθίσματα, κρυμμένους δύο μετανάστες από την Γουινέα.

Guinea migrant (1)

Οι δύο άνδρες βρισκόταν σε κακή κατάσταση όταν τους εντόπισαν οι συνοριοφύλακες, που συνέλαβαν τόσο τους δύο Μαροκινούς οδηγούς, όσο και τους δύο μετανάστες. Οι δύο άνδρες από την χώρα της υποσαχάριας Αφρικής, προσπάθησαν να εισέλθουν παρανόμως στην Ε.Ε για ένα καλύτερο μέλλον.

Χιλιάδες μετανάστες ρισκάρουν κάθε χρόνο τη ζωή τους επιχειρώντας να περάσουν στη Melilla και τη Ceuta, ισπανικούς «θύλακες» στα σύνορα με το Μαρόκο. Άλλοι επιλέγουν να περάσουν τους ύψους επτά μέτρων φράχτες που χωρίζουν Ευρώπη και Αφρική, άλλοι προσπαθούν να κολυμπήσουν προς την άλλη πλευρά κι άλλοι κρύβονται σε οχήματα, όπως οι δύο προαναφερθέντες.

Guinea migrant (2)

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...