Υπάρχει πιο αποτελεσματικό καμουφλάζ από την εφημερίδα;

Σχετικά άρθρα

502016960867840411

Σε ρωτώ αγαπητέ αναγνώστη; Γιατί να δημιουργήσεις μία περίπλοκη λύση για ένα απλό πρόβλημα; Γιατί να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα όταν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με κάτι που ήδη υπάρχει; Δεν γνωρίζω αν η Renault της Ινδίας σκέφτηκε έτσι, αλλά το αποτέλεσμα είναι όπως και να έχει, το ίδιο.

Για να κρύψει αυτό που πιστεύουν πολλοί πως είναι ο λεβιές του 6-τάχυτου, EDC κιβωτίου που θα τοποθετηθεί στο Duster facelift, η Renault Ινδίας τον κάλυψε με εφημερίδα! Ναι, εφημερίδα! Μπορεί να μην είναι ο πιο κομψός τρόπος καμουφλαρίσματος, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία, την δουλειά του την κάνει!

Πέρα από την πλάκα, να σημειώσουμε ότι το μοντέλο αναμένεται να είναι διαφορετικό από το Ευρωπαϊκό Dacia Duster facelift που λανσαρίστηκε στην αγορά το 2013. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτόματο κιβώτιο θα προσφέρεται μόνο με τον 1500άρη dCi των 110 ίππων αλλά θα συνδυάζεται με κίνηση είτε στους δύο τροχούς, είτε στους τέσσερις. Επιπλέον, υπάρχουν φήμες που λένε ότι ο βενζινοκινητήρας των 1.6 λίτρων θα συνδυάζεται προαιρετικά με το αυτοματοποιημένο, μηχανικό κιβώτιο Easy-R. Όπως και να έχει, θα ξέρουμε όταν το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα, κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του έτους.

ΠηγήAutox.in

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...