Ο Hamilton τράκαρε την Pagani του στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Η Mercedes ανακοίνωσε πως ο οδηγός της και Πρωταθλητής για το 2015, Lewis Hamilton, έχασε μια από τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις του, εξαιτίας πυρετού που τον ταλαιπωρεί. Παράλληλα, έσπευσε να διαλύσει τις φήμες που ήθελαν τον Βρετανό να μην αγωνίζεται στην Βραζιλία, λέγοντας πως οι γιατροί του συνέστησαν να καθυστερήσει το ταξίδι στο Σάο Πάολο, κατά μια ημέρα, χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα. Αυτή είναι, όμως, η μισή αλήθεια.

12224678_784868621640310_888085039_n

Ο Lewis ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στους δρόμους του Μονακό με την one-off Pagani Zonda 760 LH του, παίρνοντας μάλιστα την ευθύνη για το συμβάν. Ο χρήστης του instagram @jordan_adamsinsta δήλωσε ότι άκουσε το μπλοκάρισμα των τροχών, το οποίο ακολούθησε από έναν δυνατό χτύπο, χθες περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Ευτυχώς, δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός, με τον ίδιο τον Hamilton να το αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, με την ανάρτησή του να αναφέρει τα εξής:

Απλά ήθελα να σας ενημερώσω γιατί τα πράγματα ήταν ήσυχα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες. Δεν είμαι καλά με πυρετό, αλλά είχα, επίσης, ένα τροχαίο ατύχημα στο Μονακό το βράδυ της Δευτέρας.

Ενώ, σε τελική ανάλυση, δεν είναι δουλειά κανενός, υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τη θέση μου και που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να βγάλουν γρήγορα χρήματα. Κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν τραυματίστηκε, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Όμως, το αυτοκίνητο έχει προφανώς καταστραφεί και είχα πολύ ελαφριά επαφή με ένα σταθμευμένο όχημα.

Μιλώντας με την ομάδα και το γιατρό μου, αποφασίσαμε από κοινού ότι ήταν καλύτερο για μένα να ξεκουραστώ στο σπίτι και να φτάσω μια μέρα αργότερα. Αλλά αισθάνομαι καλύτερα και είμαι σήμερα στο αεροπλάνο για την Βραζιλία. Ωστόσο, σας ενημερώνω επειδή πιστεύω ότι όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πράξεις μας. Λάθη συμβαίνουν σε όλους μας, αλλά αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτά και να εξελιχθούμε.

Δεν μπορώ να περιμένω για το Σαββατοκύριακο Βραζιλία. Ο Θεός να σας ευλογεί.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...