Θα τρέξει κανονικά στη Βραζιλία ο αδιάθετος Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Έχοντας την πολυτέλεια να είναι Πρωταθλητής από τον τέταρτο αγώνα πριν το τέλος, ο Lewis Hamilton θα μπορούσε να σταματήσει τους αγώνες για φέτος, ρίχνοντάς το στην ξεκούραση ή την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Φυσικά, αυτό δεν έχει γίνει από τον Βρετανό, που θέλει να προσθέσει μερικές ακόμα νίκες στην καριέρα του και να σπάσει το ρεκόρ των 11 περσινών νικών, αν βέβαια κερδίσει σε Βραζιλία και Abu Dhabi.

Κάποιες φήμες κυκλοφόρησαν στη Βραζιλία, οι οποίες αμφισβητούσαν τη συμμετοχή του 30χρονου στο Grand Prix. Ο Hamilton είναι αδιάθετος και δεν πέταξε σήμερα για το Σάο Πάολο κατόπιν προτροπής των γιατρών, ακυρώνοντας έτσι τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ένας εκπρόσωπος της Mercedes φροντίζει να διαλύσει τις φήμες και να ξεκαθαρίσει πως ο Βρετανός θα τρέξει κανονικά στο Interlagos.

Έγινε παρεξήγηση. Θα φτάσει μία μέρα αργότερα από το πρόγραμμα, καθώς οι γιατροί του είπαν χθες να μην πετάξει, γιατί ήταν αδιάθετος. Έτσι, έπρεπε να ακυρώσουμε τη συνέντευξη Τύπου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Αλλά, θα είναι μαζί μας αύριο.

Ο Hamilton όχι απλώς θα τρέξει, αλλά θέλει και να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά στο Autodromo Jose Carlos Pace, για τη μνήμη του Ayrton Senna.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα