Δε φαντάζεσαι τι κάνει τα αυτοκίνητα να… χορεύουν έτσι

Σχετικά άρθρα

Car Crash

Τα ατυχήματα που συμβαίνουν στους δημόσιους δρόμους είναι δυστυχώς πολλά και φυσικά ακολουθεί μια εξήγηση για το καθένα από αυτά. Όταν, όμως, υπάρχει ένα παράξενο ατύχημα και το video δε σου δείχνει πώς συνέβη, τότε προκαλούνται ερωτηματικά, τα οποία πλέον έχουν λυθεί.

Κατ’ αρχάς, το περιστατικό έγινε στην πόλη Xingtai της Κίνας. Όπως φαίνεται και στο video, όλα είναι φυσιολογικά, μέχρι που δύο αυτοκίνητα σηκώνονται στον αέρα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με ένα ακόμα πιο δεξιά. Ναι, για ό,τι θα δεις υπάρχουν υπεύθυνοι, που δεν είναι άλλα από… ένα καλώδιο και τις βούρτσες του φορτηγού.

Το καλώδιο βρισκόταν στον δρόμο, όταν πέρασε το φορτηγό και το τέντωσε με τις βούρτσες καθαρισμού, με αποτέλεσμα να ασκήσει τόση δύναμη στα αυτοκίνητα που να τα σήκωσε και προκάλεσε ζημιές. Το ευτύχημα είναι πως κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=aJwLKDu2Pj8

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...