Το Petrolicious και μία διαχρονική Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce

Σχετικά άρθρα

542152

Δεν χρειάζεσαι πολλά για να διασκεδάσεις με το αυτοκίνητο σου. Δεν χρειάζεται να είναι αψεγάδιαστο, λες και πηγαίνεις για τη νίκη σε κάποιο Concours d’Elegance. Δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο. Δεν χρειάζεται να έχει 300 άλογα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι διάθεση και αγάπη και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα ο Bradley Price και η Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce του 1957 που έχει στην κατοχή του.

Το αυτοκίνητο δεν είναι απολύτως εργοστασιακό, αφού διαθέτει κάποιες βελτιώσεις, πιστές στην εποχή από την οποία προέρχεται η πανέμορφη Alfa Romeo. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι ο Price συμμετέχει με την Giulietta του στο Vintage Sports Car Club of America. Περνάει καλά με το αυτοκίνητο του και βελτιώνεται ως οδηγός. Δεν έχει σημασία από πού ξεκινάς τον αγώνα και δεν έχει σημασία πού θα τερματίσεις. Πολλές φορές, δεν υπάρχει καν χρονομέτρηση. Η ουσία είναι να διασκεδάζεις, να γνωρίζεις ανθρώπους, να συγκεντρώνεις εμπειρίες και να γίνεσαι καλύτερος. Γιατί όπως λέει και ο ίδιος ο Price: “Στην τελική, εσύ είσαι το εξάρτημα του αυτοκινήτου που απαιτεί την περισσότερη δουλειά”!

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...