Πώς να μετατρέψεις μια σαραβαλιασμένη 3άρα (Ε30) σε σέξυ κούκλα

Σχετικά άρθρα

BMW_E30_318_restoration_01

Χρόνο, χρήμα, χώρο και διάθεση να υπάρχει και επανέρχονται στη ζωή πανέμορφα “κοσμήματα”. Πιο συγκεκριμένα, κάποιος Αμερικάνος αγόρασε το σασί της BMW 318is του 1991 για μόλις 250 δολάρια (€222) και μετά από μια επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία πλήρους ανακατασκευής έφτιαξε ένα πραγματικά αξιοζήλευτο σύνολο, που ούτε όταν ήταν καινούριο θα διέθετε τέτοια λάμψη και προσοχή στη λεπτομέρεια.

BMW_E30_318_restoration_11

Τα πάντα είναι αυθεντικά αξεσουάρ και ανταλλακτικά από το γερμανικό εργοστάσιο, και το πιο ενδιαφέρον σημείο του αυτοκινήτου είναι ο κινητήρας, καθώς έχει τοποθετηθεί ένας 3-λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά (M54), που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, προερχόμενα και τα δύο από την E46.

BMW_E30_318_restoration_14

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό απ’όποια πλευρά και να το δεις, με το εσωτερικό του να είναι αψεγάδιαστο. Πατώντας εδώ μπορείς να δεις τις 459 φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ιδιοκτήτης, καθ’όλη τη διάρκεια του project.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr