Ινδός νοίκιασε, πούλησε και έκλεψε το ίδιο αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

car-thief

Ο 28-χρονος Mintoo Kumar νοίκιασε ένα αυτοκίνητο προ δύο μηνών και αφού το πούλησε μέσω site αυτοκινήτου, δηλώνοντας ο ίδιος πως είναι ο ιδιοκτήτης τους, στη συνέχεια της ίδιας βραδιάς, έκλεψε το αυτοκίνητο από τον νέο ιδιοκτήτη του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Δελχί της Ινδίας, με την αστυνομία να ενημερώνεται για την κλοπή του αυτοκινήτου, με έναν εκπρόσωπό της να δηλώνει πως ο ιδιοκτήτης δεν είπε ψέμματα, μιας και είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μέσω ενός site. Ωστόσο αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον της αστυνομίας, ήταν πως ο πωλητής έδωσε στον νέο ιδιοκτήτη ψεύτικα στοιχεία του αυτοκινήτου που κλάπηκε, μιας και είχε δημιουργήσει ένα πλαστό χαρτί του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου του, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία από ένα ίδιου χρώματος αυτοκίνητο που είχε βρει κάπου στον δρόμο.

Μετά από έρευνες, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο πωλητής ήταν ο ίδιος που έκλεψε το αυτοκίνητο από τον νέο ιδιοκτήτη. Τον συνέλαβε και ομολόγησε πως αφού πούλησε το αυτοκίνητο, χρησιμοποίησε το GPS και το αντικλείδι που είχε βγάλει για να το κλέψει.

[Ευχαριστώ για το tip, Σταύρo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...