Gameplay video για το F1 2016

Σχετικά άρθρα

large

Το βίντεο τιτλοφορείται “Your journey begins” (Το ταξίδι σου αρχίζει) και μας χαρίζει κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που έχουν ήδη μαθευτεί καθώς και τις διαφορές του με τον τίτλο του 2015.

Στην επιλογή καριέρας, θα συναντήσεις για πρώτη φορά σε παιχνίδι αυτής της σειράς, αυτοκίνητο ασφαλείας όπως και το νεοεισελθέν στη F1, Virtual Safety Car.Επιπρόσθετα, το παιχνίδι έχει γίνει πιο συναρπαστικό από τους προκατόχους του, χάρη στις χειροκίνητες εκκινήσεις και εισαγωγή στο Pit lane με την απαιτούμενη διατήρηση του ορίου ταχύτητας τα οποία με κάποιον λάθος χειρισμό επιφέρουν ποινές.

Νέα στοιχεία προστίθενται και στο multiplayer με τη δυνατότητα πλέον, 22 παίκτες/οδηγοί να βρίσκονται ταυτόχρονα στην πίστα και να δοκιμάζουν τις ικανότητες τους. Η Codemasters μετά την ανακοίνωση της ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού (19 Αυγούστου για PS4, XBox One, PC), σε δελεάζει να αγοράσεις την Limited Edition έκδοση του παιχνιδιού καθώς θα παρέχει έξτρα το Career Booster DLC Pack, ειδικής σχεδίασης κράνος για τον παίκτη και σχέδια για το λάπτοπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...