Η Caterham παρουσίασε το Seven Harrods Edition

Σχετικά άρθρα

caterham_seven_harrods_edition_06

Η Caterham σε συνεργασία με τα Harrods παρουσίασαν μια ειδική έκδοση του Seven, το οποίο προσπαθεί να μας αλλάξει την αντίληψη για το βρετανικό sport car, ότι εκτός από fun-to-drive, μπορεί να είναι και πολυτελές.

Αποτέλεσμα του in-house σχεδιαστικού τμήματος των Harrods βάφοντας το αυτοκίνητο στο πράσινο -υπογραφή του καταστήματος- χρώμα, που ολοκληρώνεται με μια λευκή λωρίδα και χρυσές λεπτομέρειες. Στο cockpit υπάρχουν οι μεγαλύτερες αλλαγές, το οποίο είναι ντυμένο με καφέ δέρμα και με το πρώτο γράμμα του εμπορικού καταστήματος να κοσμεί τον λεβιέ ταχυτήτων και το κλειδί, ενώ υπάρχει ταμπλό από καπλαμά.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο βασίζεται στην έκδοση 420S, και κινείται ένα 2-λιτρο Duratec της Ford, διαθέτει ξηρό κάρτερ και άλλες βελτιώσεις που ανεβάζουν την απόδοση του στα 210 άλογα. Για τα 0-100 χλμ/ώρα  χρειάζεται 3,8 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 219 χλμ/ώρα.

caterham_seven_harrods_edition_03

Η S έκδοση στοχεύει περισσότερο στον δρόμο, προσφέροντας ανέσεις όπως πατάκια, κανονικού μεγέθους παρμπρίζ, δερμάτινα καθίσματα, ζάντες ελαφρού κράματος 14 ιντσών, “δρομίσια” ανάρτηση κ.ά. Οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι πλέον 15 ιντσών, το Seven εξοπλίζεται με sport ανάρτηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ελαφρύτερο βολάν, carbon ταμπλό, νέα καθίσματα κ.ά.

Το Harrods Seven είναι το πρώτο προϊόν το νέου Signature custom προγράμματος της Caterham, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να προσωποποιήσουν το Seven. Θα είναι διαθέσιμο από την ερχόμενη εβδομάδα στο κατάστημα των Harrods στο Knightsbridge του Λονδίνου, με τιμή £59.999 (€66.800), η οποία είναι διπλάσια από το απλό Seven 420.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...