Η Mazda θέλει να γίνει premium

Σχετικά άρθρα

Mazda-RX-Vision-Concept-front-end

Η Mazda βρίσκεται στην καλύτερη φάση στην ιστορία της, με τα μοντέλα της να σημειώνουν πολύ καλές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και είναι εξίσου αγαπητά από όλους. Από την στιγμή που έφυγε από την Ford, η ιαπωνική εταιρεία περνά πολύ καλύτερες μέρες και προετοιμάζει το μέλλον της ακολουθώντας πιο premium μονοπάτια.

Όπως παραδέχτηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, η Mazda σκοπεύει στο μέλλον να κάνει πιο premium την γκάμα της, αλλά θα σταματήσει λίγο πριν την εισαγωγή ενός μοντέλου πολυτελείας. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία δεν θέλει να παρουσιάσει ένα αμιγώς premium και ακριβό μοντέλο, αλλά να προσεγγίσει περισσότερο τους εύπορους καταναλωτές.

Ο Rusell Wager, αντιπρόεδρος marketing της Mazda δήλωσε:

Ολόκληρη η γκάμα της Mazda έχει αλλάξει μέσα σε τρία χρόνια και τα αυτοκίνητα μας είναι πολύ καλύτερα τώρα. Τώρα είναι η ευκαιρία να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους καταναλωτές στοχεύοντας σε ένα ακόμα υψηλότερο κοινό.

Αυτή την στιγμή η Mazda έχει τρία SUV (CX-3, CX-5, CX-9), δύο σπορ αυτοκίνητα (MX-5, MX-5 RF) και τα επιβατικά (2,3,6). Η γκάμα θα ολοκληρωθεί με την έκδοση παραγωγή του RX-Vision. Ο Wager δήλωσε ότι το αυτοκίνητο (RX-9) δεν θα έρθει στην αγορά εκτός και αν έχει ένα περιστροφικό κινητήρα και για τον λόγο αυτό εργαζόμαστε πάνω σε αυτό.

ΠηγήWardsauto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...