Η Ford ανανεώνει το Ecosport

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Ford_EcoSport_facelift_05

Το Ecosport μετρά κάποια χρόνια στην αγορά, για αυτό και η Ford ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του που αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2017, με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με το τωρινό.

Το ανανεωμένο Ecosport θα διαθέτει μια νέα μάσκα με οριζόντιες γραμμές στα πρότυπα του ανανεωμένου Kuga και Edge, ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα, με το μοντέλο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών να χάνει την κρεμασμένη ρεζέρβα στην 5η πόρτα ώστε να έχει μια πιο καθαρή εμφάνιση. Η ρεζέρβα θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί, στα μοντέλα που απευθύνονται στην Κινέζικη αγορά αλλά και την Νότια Αμερική.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων SYNC3 που έχει περισσότερες λειτουργίες και πιο εύκολο χειρισμό, ενώ το ταμπλό ίσως αποκτήσει τα μαλακά πλαστικά του τωρινού Fiesta.

Οι κινητήρες θα παραμείνουν οι ίδιοι με το τωρινό μοντέλο, με τον τρικύλινδρο 1.000αρη με 125 και 140 άλογα, τον τετρακύλινδρο 1.500αρη βενζίνης και τον 1,5 λίτρων ντίζελ με 95 άλογα. Η Ford ίσως παρουσιάσει και την τετρακίνητη εκδοχή του που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα, καθώς η εταιρεία βλέπει πως υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό αγοραστών που την αναζητάνε σε αυτή την κατηγορία. Η τετρακίνηση θα διατίθεται μόνο με τους πιο ισχυρούς κινητήρες.

Όσον αφορά την επόμενη γενιά του, αυτό θα βασίζεται στο πάτωμα της επόμενης γενιάς Fiesta που θα παρουσιαστεί το 2017 και θα μοιράζονται την ίδια γκάμα κινητήρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...