Από 01-01-2010 οι ασφαλιστικές εταιρίες προέβησαν σε αύξηση 15% των ασφαλίστρων ενώ μέχρι το τέλος του 2010 η αύξηση θα αγγίξει ως και το 42%. Παραδείγματος χάρη, ασφάλιστρο 6μήνου ΙΧ που πέρυσι κόστιζε €300, πλέον στοιχίζει €340 ενώ στο τέλος του έτους το ίδιο ασφάλιστρο θα κοστίζει περισσότερα από €400. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα από αυτήν την κίνηση; Εκτός από παραπάνω χρήματα στα ταμεία των ασφαλιστικών σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερα ανασφάλιστα οχήματα.

 • funster

  Αυτή η αυξηση πάλι για ποιον λόγο έγινε?
  Ελεος δηλαδη…

  Κοιτα να δεις που σε λίγο θα αποτελεί τεκμηρίο και θα θεωρείται είδος πολυτελείας, οποιοδηποτε αμάξι …

 • Πάνος

  Καλώς τα ‘μας… Αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω!

  Εν μέσω κρίσης κιόλας που οι άνθρωποι δεν έχουν 250€ να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας θα βρουν 400€ να πληρώσουν τις ασφαλιστικές κι αυτό για 6μήνη; Ε, ρε γλέντια. Πίσω στο 1960 μας πάνε με αυτά που κάνουν.

 • Χρήματα θέλουν όλοι αλλά δυστυχώς δεν φτάνουν… Βλέπω να γυρνάμε στην εποχή με τα γαιδουράκια σιγά σιγά… Πράσινη ανάπτυξη και τρίχες κατσαρές… “Πάμε” προς τα πίσω… λοιπόν και όπου μας βγάλει…

 • Ήταν το κλήμα στραβό, το έφαγε και ο γάιδαρος… Καμία σοβαρότητα στην ελληνική αγορά και το αποτέλεσμα είναι να φορτίζεται αρνητικά το ήδη άσχημα φορτισμένο κλίμα!

 • Spy

  Ψαξτε για τη φθηνοτερη ασφάλεια για να τιμωρισουμε αυτες τις εταιριες που μας εχουν δεδομενους πελάτες. Αντιδράστε !!!