Ο Verstappen δεν πιστεύει ότι ο Alonso προσπάθησε να σαμποτάρει τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην οδηγός της Fοrmula 1, Jos Verstappen, έχεις τις αμφιβολίες του για το αν τελικά ο Fernando Alonso προσπάθησε να σαμποτάρει το μονοθέσιο του Lewis Hamilton στο ουγγρικό GP το 2007. Σύμφωνα με το συγγραφέα της αυτοβιογραφίας του Bernie Ecclestone, ο Alonso είπε στον Ron Dennis της McLaren να βάλουν λιγότερα καύσιμα στην MP4-22 του Hamilton για να μην τερματίσει ο Βρετανός.

Πρώτη αντίδραση υπήρξε από την πλευρά του Ισπανού, ο οποίος είπε ότι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Τώρα ο Verstappen τονίζει:

Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν οι κατηγορίες είναι αληθείς. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας οδηγός μπορεί να φτάσει τόσο μακριά. Δεν θέλω να πω πολλά γι’ αυτό εκτός από το ότι έχω τις αμφιβολίες μου.

Περιμένω πως και πως κάποια συνέντευξη του Ron Dennis. Σίγουρα ο Βρετανός θα ρωτηθεί για τους ισχυρισμούς και είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσει.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...