Αυτή είναι η Mercedes-Benz A-Class 2012

Σχετικά άρθρα

Και πάλι μέσω του Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων και Ευρεσιτεχνίας διέρρευσαν σκίτσα/φωτογραφίες κάποιου μοντέλου. Αυτή τη φορά δείχνουν την 5-πορτη έκδοση της νέας Mercedes-Benz A-Class 2012.

Το μοντέλο παραγωγής βασίζεται στο πρωτότυπο Concept A-Class που είδαμε στη Σανγκάη τον Απρίλιο και θυμίζει λίγο την γραμμή της BMW Σειράς 1. Σαφώς διατηρεί τις γραμμές του πρωτότυπου, αν και έχουνε γίνει λίγοτερο επιθετικές, έχει μεγάλο καπό και φώτα LED.

Το εσωτερικό του αν και δεν διέρρευσε, η Mercedes μας δηλώνει ότι θα γίνει πιο ήπιο σε σχέση με αυτό του πρωτότυπου και θα χρησιμοποιηθούν υλικά καλύτερης ποιότητας από αυτά της τωρινής C-Class. Θα υπάρχει το σύστημα COMAND στο οποίο θα προστεθεί η δυνατότητα ο ιδιοκτήτης να κατεβάζει εφαρμογές.

Μηχανικά το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με έναν turbo βενζινοκινητήρα να δίνει το παρόν. Η Mercedes θα τοποθετήσει σύστημα Start/Stop σε όλες τις εκδόσεις της. Τέλος επιβεβαιωθηκε ότι θα υπάρχει και AMG έκδοση η οποία πιθανότατα να λέγεται Α25. Θα φορά τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα και θα αποδίδει από 320 έως 350 άλογα. Θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

[Πηγή: AutoScoops.be]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...