H Mercedes-Benz επιβεβαίωσε την A-Class AMG

Σχετικά άρθρα

O Gorden Wagener, επικεφαλής σχεδίασης της Mercedes, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Autocar ανέφερε μερικές νέες λεπτομέρειες για το μοντέλο παραγωγής της νέας Α-Class. O Wagener δήλωσε:

Το Concept A-Class είναι μια ρεαλιστική αναπαράσταση του μοντέλου παραγωγής το οποίο θα παρουσιαστεί το 2012. Είναι προφανές ότι το μοντέλο θα είναι πεντάθυρο ενώ μικρές αλλαγές θα γίνουν στις γραμμές των παραθύρων, στην γρίλια και στα φωτιστικά σώματα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό, η Wagener δήλωσε ότι θα γίνει πιο ήπιο και θα χρησιμοποιηθούν υλικά καλύτερης ποιότητας από αυτά της τωρινής C-Class. Συμπλήρωσε ότι στο σύστημα COMAND θα προστεθεί η δυνατότητα ο ιδιοκτήτης να κατεβάζει εφαρμογές αλλά δεν ανέφερε το πως θα γίνεται αυτό.

Μηχανικά το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με έναν turbo βενζινοκινητήρα να δίνει το παρόν. Η Mercedes θα τοποθετήσει σύστημα Start/Stop σε όλες τις εκδόσεις της.

Επίσης ο Thomas Weber, διευθυντή ανάπτυξης και σχεδιασμού της Mercedes επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται η AMG έκδοση της, η οποία πιθανότατα να λέγεται Α25. Θα φορά τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα και θα αποδίδει από 320 έως 350 άλογα. Θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...