Montezemolo: Με τους ίδιους οδηγούς και το 2012

Σχετικά άρθρα

Δεν ξέρω αν πιστεύεις 100% τον πρόεδρο της Ferrari, αλλά εγώ απλά σου μεταφέρω την είδηση. Για άλλη μια φορά, ο Luca di Montezemolo τονίζει πως ο Felipe Massa δεν θα φύγει από την ιταλική ομάδα στο τέλος του έτους. Σίγουρα οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Βραζιλιάνου δεν αρέσουν σε πολλούς οπαδούς της Scuderia, ωστόσο, ο Montezemolo δηλώνει ότι:

Ο Massa και ο Alonso πάντα έχουν κάτι περισσότερο. Ο Alonso είναι super και ο Massa επιστρέφει. Νομίζω ότι οι οδηγοί δεν είναι πρόβλημα. Αυτή είναι η στιγμή για τα κουτσομπολιά, αλλά οι οδηγοί της επόμενης σεζόν θα είναι ο Alonso και ο Massa.

Υπάρχουν διάφορες φήμες για αντικατάσταση του Massa, με αρκετούς οδηγούς να έχουν περάσει την πόρτα της φημολογίας. Jenson Button, Mark Webber, Nico Rosberg, αλλά και ο Sergio Perez (θα δοκιμαστεί από τη Ferrari το Σεπτέμβριο) φοράνε που και που την κόκκινη στολή, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε αν ο 30χρονος ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς.

[Πηγή: TheF1Times | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...