Ecclestone: Ανησυχούσα για το Ινδικό Grand Prix

Σχετικά άρθρα

Βάσει των φωτογραφιών που κυκλοφορούσαν, υπολογίζαμε ότι το Ινδικό Grand Prix θα είναι έτοιμο στο… παρά πέντε. Κάποιοι πίστευαν ότι οδεύει προς αναβολή, αλλά όλα πήγαν καλά, και ο αγώνας που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή θα γίνει κανονικά. Μπορεί η πίστα να μην είναι 100% έτοιμη, καθώς υπάρχουν ακόμα εργασία που πρέπει να γίνουν, ωστόσο η κατάσταση της πίστας επιτρέπει τη διεξαγωγή του πρώτου Grand Prix.

Ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, παραδέχεται ότι είχε ανησυχίες σχετικά με το αν οι Ινδοί θα είναι έτοιμοι στην ώρα τους.

Ήμουν απαισιόδοξος πριν από δύο εβδομάδες. Μου έστειλαν εικόνες από την πίστα, και σκέφτηκα: “Χριστέ μου, δεν πρόκειται να τελειώσουμε στην ώρα μας”. Αλλά αυτό που έχουν κάνει σ’ αυτό το διάστημα -και μου έχουν στείλει πιο πρόσφατες εικόνες- είναι απίστευτο. Οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ ανήσυχοι, ώστε να να είναι σίγουροι ότι κάνουν τη δουλειά τους και είναι πολύ παθιασμένοι με το άθλημα.

Ο σχεδόν 81χρονος (τα κλείνει στις 28 Οκτωβρίου) υποστηρίζει πως οι 3 τελευταίοι αγώνες της σεζόν θα μπορούσε να είναι από τους καλύτερους του 2011.

Πραγματικά, ανυπομονώ για τον αγώνα της Κυριακής. Και πιστεύω ότι εδώ, στο Abu Dhabi και στη Βραζιλία, οι αγώνες θα προσφέρουν περισσότερο ενθουσιασμό απ’ όλη τη χρονιά. Οι οδηγοί ανησυχούν για το ποιος θα τερματίσει δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος, λόγω της κατάστασης που υπάρχει στο πρωτάθλημα. Ανησυχούσαν μήπως βγουν εκτός πίστας. Τώρα, όμως, δεν τους νοιάζει. Τώρα, τα παιδιά αγωνίζονται για να κερδίσουν.

Για την κατάσταση της πίστας μίλησε και ο Ινδός οδηγός της HRT, Narain Karthikeyan, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Vitantonio Liuzzi στο Grand Prix της πατρίδας τους, λέγοντας:

Υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει, αλλά όλοι εργάζονται πυρετωδώς, για να βεβαιωθούν ότι όλα θα είναι έτοιμα την ημέρα του αγώνα.


[Πηγή: Guardian, GMM | Photo Copyright: REUTERS/Giorgio Perottino]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...