Manager Kubica: Ο Robert ποτέ δεν είπε πως δεν μπορεί να ξεκινήσει το 2012

Σχετικά άρθρα

Μόλις χθες, η Renault εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Robert Kubica, στην οποία αναφέρονται δηλώσεις του ίδιου του Πολωνού, που διαβεβαιώνει ότι δε θα έχει την ικανότητα να οδηγήσει μονοθέσιο στο ξεκίνημα του 2012. Δεν πέρασε μία μέρα, και ο manager του 26χρονου, Daniele Morelli, διαψεύδοντας ότι ο Kubica έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις και τονίζοντας ότι η Renault άλλαξε τα λόγια του!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Renault άλλαξε τα λόγια του Robert. Δεν είναι αλήθεια ότι δε θα είναι έτοιμος το 2012. Απλά είπε ότι δεν είναι σίγουρος για το αν θα είναι σε καλή κατάσταση για τις δοκιμές του Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες.

Το 2013 δεν αναφέρθηκε ποτέ. Η Renault θα κοιτάξει τη δουλειά της με τους οδηγούς της, ενώ εμείς θα ψάξουμε για εναλλακτικές λύσεις. Το συμβόλαιό του δεν είναι μέχρι το 2012. Λήγει στο τέλος του, έτσι από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Kubica δε θα είναι ανταγωνιστικός μόλις επιστρέψει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Όμως, ο Morelli υπογράμμισε ότι αυτό δε θα συμβεί, καθώς θα επιστρέψει επειδή θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Από την άλλη, παραδέχθηκε πως τα σχέδιά τους έχουν βγει εκτός προγράμματος.

Τα σχέδιά μας έχουν ελαφρώς βγει εκτός προγράμματος. Αλλά αν ο Robert γυρίσει, θα είναι επειδή θα είναι ανταγωνιστικός, όπως πριν, και θα ελκύει τις κορυφαίες ομάδες. Είναι λίγο υπέρβαρος, αλλά το δεξί του πόδι είναι σχεδόν το ίδιο με το αριστερό. Ο εξωτερικός νάρθηκας στον αγκώνα του έχει αφαιρεθεί την Τρίτη, έτσι έχει απαλλαχθεί από αυτά. Η ευαισθησία του χεριού του είναι καλή. Το μόνο πρόβλημα είναι η δύναμη, καθώς οι μύες του έχουν ακινητοποιηθεί για πολύ καιρό, και ξέρω ότι υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε. Αλλά είναι θέμα χρόνου. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, η δύναμή του θα είναι επαρκής.


[Πηγή: Gazzetta dello Sport | Photo Copyright: REUTERS/Leonhard Foeger]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...