Η Mercedes CLA στο Athens Xclusive Designers Week

Σχετικά άρθρα

_MG_7823

Η Mercedes CLA έκανε ελληνικό ντεμπούτο κατά τη13η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week, εκεί όπου εμπνευσμένες δημιουργίες, λαμπερές εμφανίσεις και υπέροχες συλλογές παρουσιάστηκαν από καταξιωμένους και νέους σχεδιαστές για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013 – 2014.

Οι επισκέπτες και λάτρεις της μόδας, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πρώτοι από κοντά την εντυπωσιακή CLA-Class με τον ανατρεπτικό, πρωτοποριακό και δυναμικό σχεδιασμό. Μία κόκκινη, φωτεινή CLA-Class βρισκόταν στο φουαγιέ της εκδήλωσης και υποδεχόταν τους φίλους της μόδας ενώ όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να «γίνουν» εξώφυλλο στις ειδικές κατασκευές-εξώφυλλα των περιοδικών μόδας Mercedes-Benz Fashion Exclusives που πλαισίωναν μία λευκή CLA και είχαν ως θέμα τους τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η νέα CLA παρουσιάστηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου, σε εκπροσώπους του Τύπου από τους κ.κ. Ιωάννη Καλλίγερο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. και Νίκο Πρέζα, Γενικό Διευθυντή Επιβατικών Οχημάτων, σε ένα ζωντανό, όλο παλμό fashion show. Στο χώρο υπήρχε και ένα πρωτότυπο installation με τίτλο Dress Me Up With a Wish που επιμελήθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς, όπου οι επισκέπτες της Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week είχαν την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές τους για το φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος.

Την πρώτη ημέρα της Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week η Ελληνικής καταγωγής Patricia Field παρουσίασε τη νέα της ροκ συλλογή για άνδρες και γυναίκες με την υπόκρουση ελληνικών ρεμπέτικων τραγουδιών σε rap remix. Ο διάσημος σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, γιόρτασε τα 40 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της μόδας, ενώ εντυπωσιακές δημιουργίες παρουσιάστηκαν και από τους σχεδιαστές Notis Panayiotou, Rita Pateroni, Andreea Tincu & Sense, Miltos, Ratt by Rita Attalla, Angelos Frentzos, Konstantinos Mitrovgenis, Panos Apergis, Celebrity Skin, Kathy Hayndels, Laskaris και από τη Marks & Spencer.

H Κυριακή 31 Μαρτίου ήταν αφιερωμένη σε νέους σχεδιαστές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν για τέσσερα βραβεία. Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Mercedes-Benz Fashion Award Greece for Innovation & Top Aesthetic, το οποίο κέρδισε η Maria Tangalou για το πρωτοποριακό της στυλ και τις αισθητικές δημιουργίες της και παρέλαβε από τη Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς κα Μάρθα Καμπύλη.

Με το βραβείο αυτό, η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να βιώσει από κοντά τη Mercedes-Benz Fashion Week στο Βερολίνο τον Ιούλιο, να παρακολουθήσει τις επιδείξεις μόδας με πρόσβαση στα παρασκήνια, να συμμετέχει στο πάρτυ της Εβδομάδας Μόδας και να συναντηθεί με Γερμανό σχεδιαστή στο ατελιέ του!

Από τις 13 Απριλίου 2013, η νέα CLA θα βρίσκεται στις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz και θα είναι διαθέσιμη για test drive.

[Πηγή: Mercedes-Benz Hellas]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...