Alonso: Η Ferrari θέλει άλλης κατηγορίας μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

F1
Ο Fernando Alonso μετά τη σημερινή του εμφάνιση και την κατάκτηση μόλις της 6ης θέσης που του δίνει μόνο 8 βαθμούς για το πρωτάθλημα οδηγών, μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι από την απόδοση του μονοθεσίου του.

Από την άλλη ο Sebastian Vettel με την εύκολη αυτή νίκη του ουσιαστικά άλλα όχι και μαθηματικά κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών. Μαθηματικά θα το κατακτήσει ο Vettel αν κερδίσει στην Ιαπωνία και ο Ισπανός οδηγός τερματίσει κάτω από την 8η θέση. Ωστόσο η προσπέραση που δέχθηκε ο Alonso από τον Webber στη στροφή 4, έκανε τον Ισπανό να δηλώσει τα καλύτερα για τη Red Bull. Ο Alonso δήλωσε:

Προφανώς δεν είναι έκπληξη πια. To μέρος όπου ο Webber με προσπέρασε, δηλαδή στη στροφή 6 πρέπει να έχουμε μιας άλλης κατηγορίας μονοθέσιο, γιατί είναι αδύνατο να περάσουμε τη στροφή 4 και 5 πίσω ή πλάι πλάι με ένα άλλο μονοθέσιο.

Αυτό είναι σούπερ απόδοση και το αξίζουν, είναι οι καλύτερες (Red Bull) αυτή τη στιγμή, κερδίζουν τα πάντα και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Δεν ήταν καλή, δεν ήταν ανταγωνιστική η απόδοση μας, το γνωρίζαμε αλλά συνήθως την Κυριακή έχουμε ένα καλό ρυθμό. Εδώ και την Κυριακή δεν είχαμε την απόδοση που περιμέναμε.

Είδαμε την Παρασκευή ότι στα μεγάλα stint δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα άλλα Gran Prix και ξέραμε ότι ίσως ο αγώνας θα ήταν σκληρός και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σήμερα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο ξεκίνημα, στη στροφή 3 χάσαμε τη θέση μας από τον Nico (Hulkenberg) και στη συνέχεια ήμασταν όλον τον αγώνα πίσω από τον Hulkenberg, που προφανώς κάτι τέτοιο δε βοηθά τα ελαστικά. Δεν είχαμε ρυθμό.

Ελπίζουμε στην Suzuka να μπορούμε να επανέλθουμε σε κάτι καλύτερο και να παλέψουμε ξανά για το βάθρο.


[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...