Lotus: Ακόμα χρωστάμε χρήματα στον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

2013 Abu Dhabi Grand Prix - Friday

Ο Kimi Raikkonen βρίσκεται ήδη στο Maranello, έχοντας αφήσει πίσω του τη Lotus, με την οποία οι σχέσεις του δεν ήταν καλές στα τελευταία Grands Prix. Η βρετανική ομάδα χρωστούσε χρήματα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή τού 2007 και περίμενε τα χρήματα από την Quantum, τα οποία ποτέ δεν ήρθαν, παρόλο που οι δύο εταιρείες είχαν έρθει σε συμφωνία για την εξαγορά τού 35% τής Lotus.

Ο Gerard Lopez, Πρόεδρος της Genii Capital, που κατέχει το 100% τής Lotus, αποκαλύπτει ότι οι Βρετανοί εξακολουθούν να οφείλουν κάποια χρήματα στον Φινλανδό, αλλά το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφονται.

Δεν τον έχουμε εξοφλήσει. Έχουμε συμφωνήσει για μερικά απ’ αυτά στο Abu Dhabi. Υπήρξαν καθυστερήσεις. Ωστόσο, τα ποσά που έχουν αναφερθεί είναι εντελώς γελοία. Δε θα δώσω λεπτομέρειες, πέρα από το ότι τα λεφτά που χρωστάμε δεν είναι πολλά. Θα πληρώσουμε, όπως κάνουμε πάντα.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Andrew Ferraro/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...