Bottas: Στοχεύουμε στην εξάδα για τη Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

_89P2556

Ο Valtteri Bottas μπορεί να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος του αγώνα για το Αυστραλιανό Grand Prix. Ο Φινλανδός ξεκίνησε από τη δέκατη πέμπτη θέση τον αγώνα, εξαιτίας αλλαγής κιβωτίου, ανέβηκε μέχρι την έκτη και τότε έκανε λάθος στην έξοδο της στροφής 10. Αυτό οδήγησε σε κλατάρισμα του πίσω δεξιά τροχού και είσοδο στην πίστα, του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Στη συνέχεια του αγώνα, η FW36 έδειξε δείγματα της δυναμικής της και ο Bottas του ταλέντου του και μετά την ακύρωση του Daniel Ricciardo, η πέμπτη θέση ήταν γεγονός. Μάλιστα, αυτός ο αγώνας έδωσε περισσότερους βαθμούς στη Williams, απ’ ότι ολόκληρη η περσινή χρονιά. Αυτή η εμφάνιση θα ήταν αρκετή για το βάθρο, σύμφωνα με το Φινλανδό, αν έλλειπαν τα απρόοπτα Κυριακής και Σαββάτου.

Σίγουρα. Αν είχαμε καλές κατατακτήριες και ένα καθαρό αγώνα, νομίζω ότι είχαμε ένα αυτοκίνητο ικανό για να παλέψουμε για το βάθρο. Αυτός ήταν ο πιο διασκεδαστικός αγώνας που είχα ποτέ. Φυσικά, έκανα το λάθος, αλλά ήταν ένας σωστός αγώνας.

Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας στη Μαλαισία και με βάση τα όσα είδαν οι άνθρωποι της Williams αλλά και ο Bottas, η FW36 θα έχει ως στόχο την εξάδα.

Έχουμε περισσότερους βαθμούς από ότι πέρυσι και το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο γρήγορο σε σύγκριση με κάποιους άλλους. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με ό,τι έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και στις δοκιμές.

Η Μαλαισία είναι μια πολύ διαφορετική πίστα, θα είναι μια σωστή πίστα και όχι μια σε δημόσιο δρόμο, ανώμαλο και με αρκετά ολισθηρή επιφάνεια.

Θα δούμε εκεί τι θα γίνει, αλλά περιμένουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε για την εξάδα και είμαι πολύ, πολύ ανυπόμονος για αυτό.

[Πηγή: SkySports | Photo Copyrights: Glenn Dunbar/Williams F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα