Kvyat: Πλέον νιώθω σαν βετεράνος

Σχετικά άρθρα

511522529PF021_F1_Grand_Pri

Το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών, σηματοδοτεί για τον Daniil Kvyat ένα χρόνο από την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη διαδικασία της Formula 1. Στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Austin το 2013, οδήγησε την STR8 του Vergne, και με την πρώτη του χρονιά ως επίσημος οδηγός να ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, ο Ρώσος δηλώνει πως αισθάνεται πλέον σαν βετεράνος.

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από πέρυσι στο Austin. Ήταν μια πολύ συναρπαστική στιγμή για μένα και τώρα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από εκείνο το Σαββατοκύριακο στην Αμερική. Νιώθω σαν βετεράνος τώρα! Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα, επειδή εκεί έγινα για πρώτη φορά μέρος ενός Grand Prix Formula 1, ακόμα κι αν ήταν μόνο για τις πρωινές δοκιμές της Παρασκευής.

Ήμουν αρκετά γρήγορος, ίσως ένα-δυό δέκατα μακριά από τον Daniel (Ricciardo), αν και δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με αυτό το γύρο αυτή τη φορά. Ως εκ τούτου, θα είναι ωραία να επιστρέψω εκεί. Η πίστα είναι πολύ ωραία, γρήγορη, με πολλές δύσκολες στροφές υψηλής ταχύτητας, το οποίο μου αρέσει. Η πίστα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, με το πρώτο κομμάτι να περιέχει κάποιες στροφές που μου θυμίζουν το Silverstone.

Η Red Bull θα συνεχίσει και φέτος το “ψήσιμο” των νεαρών οδηγών της στο Austin, με τον Max Verstappen να παίρνει μέρος στο FP1 αντί του JEV. Ο νεαρός Ολλανδός τελείωσε με τις υποχρεώσεις του στην Ευρωπαϊκή Formula 3 και πλέον θα ακολουθήσει την Toro Rosso στους τρεις τελευταίους αγώνες.

F1 Grand Prix of Japan - Practice

Ανυπομονώ να βρεθώ πίσω στην STR9, για πρώτη φορά μετά από την Ιαπωνία. Πριν αναχωρήσω για το Austin, ήμουν στον προσομοιωτή για το Μακάο και πέρασα κάποιο χρόνο κοιτάζοντας το Circuit of the Americas. Μοιάζει μια διασκεδαστική πίστα, με ενδιαφέρουσες στροφές, όπως η πρώτη που είναι τυφλή.

Δεν έχω πάει ποτέ στο Austin, παρόλο που έχω αγωνιστεί στα καρτ στην Αμερική και έχω βρεθεί εκεί για διακοπές. Μετά τη συμμετοχή μου στο FP1 στην Suzuka, έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά θα μείνω με την ομάδα σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη Βραζιλία. Έτσι, θα είμαι σε θέση να μάθω πολλά περισσότερα, λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις ενημερώσεις και γενικά να γνωρίσω την ομάδα καλύτερα.

[Photo Copyrights: Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...