Συνεχίζει να οπλίζεται με υπομονή ο Hulkenberg

Σχετικά άρθρα

Hulk

Η λέξη «αδικία» είναι μία από αυτές που χαρακτηρίζουν την καριέρα του Nico Hulkenberg. Ο Γερμανός χαρακτηριζόταν ως ένα μεγάλο ταλέντο από το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά το μεγάλο βήμα δεν έχει γίνει ποτέ, όντας σήμερα στην ηλικία των 28 ετών.

Ο «Hulk» ξεκίνησε το 2010 με τη Williams, συνέχισε το 2011 και το 2012 με την Force India, έκανε ένα διάλειμμα το 2013 για να μετακομίσει στη Sauber, μέχρι το 2014 να επιστρέψει στην ινδική ομάδα. Το πολυπόθητο βήμα δε θα γίνει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2017, διότι έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου, αλλά ο ίδιος τονίζει πως δεν κυνηγά τη μεταγραφή σε κάποια μεγάλη ομάδα, ρίχνοντας το βάρος στην προσωπική του απόδοση.

Εσείς συνεχίζετε να σκέφτεστε τόσο πολύ τις κορυφαίες ομάδες για ‘μένα. Δεν ανησυχώ πολύ. Είμαι εδώ, απολαμβάνω αυτό που κάνω, θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θέλω να κερδίζω τον team-mate του και να κάνω σπουδαία πράγματα. Και μετά, θα συμβεί ή όχι. Φυσικά και θέλω να είμαι μπροστά και να κερδίζω αγώνες, αλλά έχω μάθει μετά από όλα αυτά τα χρόνια και δεν μπορώ να πιέζω γι’ αυτό. Είναι κάτι που θα συμβεί ή όχι και δεν είναι 100% στον έλεγχό μου.

Η επέκταση του συμβολαίου του έγινε αρκετά νωρίς, με τον ίδιο να εξηγεί πως νιώθει πολύ καλά στην ομάδα του Silverstone, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες των τεχνικών του για ένα πιο ανταγωνιστικό μέλλον.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι φήμες. Μπορείς να κινηθείς στρατηγικά, αλλά βραχυπρόθεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ, και προφανώς είμαι δεσμευμένος για δύο χρόνια. Νιώθω πολύ άνετα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπέγραψα. Αν είσαι χαρούμενος κάπου και νιώθεις την υποστήριξη από την ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν οδηγό. Η άνεση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την απόδοσή σου.

Έχω πίστη κι εμπιστοσύνη στην ομάδα, και μπορούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και να μειώνουμε τη διαφορά, όπως έκανε η Williams, και αυτό μπορούμε να κάνουμε κι εμείς την επόμενη σεζόν. Βλέπω τις δυνατότητες και πιστεύω μπορούμε να το δείξουμε αυτό.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...