Bentley Continental GT και VW Scirocco R με εξατμίσεις από την Armytrix

Σχετικά άρθρα

Bentley Continental GT

Χωρίς διακοπή δουλεύουν οι μηχανικοί της Armytrix. Σχεδιάζουν και κατασκευάζουν εξατμίσεις για όλων των ειδών αυτοκίνητα και για κάθε κινητήρα, είτε αυτός είναι ένα θηριώδης V12 ή W12 είτε ένας 2λιτρος 4κύλινδρος. Δύο περιπτώσεις από τα δύο άκρα έχουμε και στην περίπτωσή μας.

Το πρώτο αυτοκίνητο που θα ακούσουμε είναι η Bentley Continental GT, η οποία φορά έναν κινητήρα 12 κυλίνδρων σε σχήμα W, ενώ υπάρχουν και διπλά turbo. Ο ήχος είναι καλός για τα δεδομένα, αν και το όχημα βρίσκεται σε εσωτερικό χώρα, κάτι που πάντα ωφελεί τη μελωδία.

Στη συνέχεια, είναι το Volkswagen Scirocco R, στο οποίο βρίσκουμε κάτω από το καπό έναν 4κύλινδρο 2λιτρο TSI κινητήρα. Το video είναι διαφορετικής παραγωγής, ωστόσο το ηχητικό αποτέλεσμα ακούγεται καθαρά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Bentley Bentayga Apex Edition by Mulliner

Η Bentley βγάζει στην αγορά την Bentayga Apex Edition, μια ειδική έκδοση του best-seller μοντέλου της, που έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Mulliner. Μόλις...

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...