Ένας πύθωνας που «τη βρίσκει» στο χώρο του κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Python

Τα φίδια, ως ψυχρόαιμα ζώα, ψάχνουν συνεχώς για ζεστά μέρη, καθώς δεν μπορούν να ρυθμίσουν μόνα τους τη θερμοκρασία του σώματός τους. Ένα ζεστό μέρος γι’ αυτά είναι ο χώρος του κινητήρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα φίδι στα μηχανικά μέρη ενός αυτοκινήτου, αλλά τώρα η ιστορία μας είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Όλα έγιναν στην Ζιμπάμπουε της νότιας Αφρικής, όταν ο Ben Mostert αρχικά είδε έναν πύθωνα στην αυλή του σπιτιού του. Χωρίς να θέλει να σκοτώσει το ερπετό, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ένα ποτάμι, περίπου 6,5 χιλιόμετρα μακριά. Ο Mostert άφησε το φίδι, αλλά αυτό δεν ήθελε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο.

Το μεγάλο ερπετό ξαναγύρισε και πέρασε μέσω του εμπρός μέρους στον χώρο του κινητήρα. Ο Mostert το κατάλαβε και συνέχισε να οδηγεί, ελπίζοντας ότι ο πύθωνας θα φύγει μόνος του. Τελικά, αυτό δε συνέβη, έτσι το φίδι απομακρύνθηκε με προσοχή από το αυτοκίνητο, με την ελπίδα ότι θα μείνει στη φυσικό του περιβάλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=Py6UQYgOymI

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...