Megane R.S. με…τετραδιεύθυνση

Σχετικά άρθρα

668940

Μπορεί το τελευταίο Megane GT (και κατά πάσα πιθανότατα και το επερχόμενο Megane RS) να διαθέτει πραγματική τετραδιεύθυνση, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα δεις… το αποτέλεσμα.

Έτσι, μπορεί μηχανολογικά η δεύτερη γενιά του γαλλικού hatchback να έχει εκπληκτικό χειρισμό και τα συστήματα πρόσφυσης, αυτά όμως δεν ήταν αρκετά από έναν απρόσεκτο οδηγό στην Ισπανία.

Όπως θα δεις στο παρακάτω video που ακολουθεί, το προπορευόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του γαλλικού σπορ αυτοκινήτου, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα σε στενούς και με άλλα οχήματα στην κυκλοφορία, δρόμους, προσπαθεί να χάσει “ελεγχόμενα” το πίσω μέρος. Η προσπάθεια αυτή κατέληξε σε φιάσκο, με το Renault να βγαίνει εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, μια εκ των οποίων είναι η αποκοπή του πίσω άξονα από το σασί, που έκανε το αυτοκίνητο να δείχνει λες και ..απέκτησε ξαφνικά τετραδιεύθυνση.

Ευτυχώς, όμως, η ασφάλεια που προσφέρει η Renault στα οχήματα της, ήταν αυτή που πρέπει να ευχαριστεί ο οδηγός, ο οποίος παρά τη σφοδρή σύγκρουση, δεν είχε σωματικές βλάβες.

https://www.youtube.com/watch?v=c1KZyXsjgM8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...