Η Toyota κατασκευάζει κέντρο αναψυχής για τα ανώτερα στελέχη της, θα περιλαμβάνει και πίστα

Σχετικά άρθρα

Πριν λίγες μέρες διάβασες πως η Toyota πουλάει τα κεντρικά γραφεία της στην Καλιφόρνια για τουλάχιστον 150 εκατομμύρια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι σκοπεύει να κάνει ο Ιαπωνικός κολοσσός με αυτό ποσό (ή καλύτερα με ένα μέρος του) σου έχω την απάντηση. Κέντρο αναψυχής για τα υψηλόβαθμα στελέχη και για τους VIP καλεσμένους της εταιρίας!

Το κέντρο θα βρίσκεται στο Βόρειο Τέξας και εκτός των χώρων αναψυχής θα περιέχει και ένα μουσείο αυτοκινήτων, Ιαπωνικούς κήπους, κατοικίες για καλεσμένους καθώς και στάβλους για άλογα. Τι είναι αυτό όμως που δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο πρότζεκτ σε καμία περίπτωση; Φυσικά μια κλειστή πίστα!

Το κέντρο αναψυχής αναμένεται να κοστίσει 11 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το χρονικό σημείο που θα είναι έτοιμο.

Έχουμε παρόμοια κέντρα αναψυχής σε όλο τον κόσμο. Θα υπάρχει προσωπικό που θα κατοικεί μόνιμα εντός των εγκαταστάσεων και θα τις περιποιείται. Οι περισσότεροι κάτοικοι της γύρω περιοχής είναι πολύ χαρούμενοι που θα γίνει στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο μεταξύ τα νέα κεντρικά γραφεία της Toyota στο Plano του Τέξας είναι σχεδόν έτοιμα, με τα 3/4 των σημερινών υπαλλήλων να ακολουθούν την εταιρία στο νέο “αρχηγείο” της. Όσοι αποφάσισαν να μην το κάνουν θα αντικατασταθούν από νέα ταλέντα που θα προσληφθούν για να στελεχώσουν τα νέα κεντρικά ενώ θα ενισχυθούν και με 1000 περίπου εργαζομένους από το Kentucky και τη Νέα Υόρκη.

ΠηγήDalllasnews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...