Την περασμένη εβδομάδα η Koenigsegg ανακοίνωσε πως μια Agera RS που έκανε δοκιμές στην πίστα της NEVS στο Trollhattan, είχε ένα ατύχημα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω των υγρών συνθηκών. Το αυτοκίνητο υποβαλλόταν στο τυπικό shakedown μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του, με την εταιρία να δηλώνει πως τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός της Agera RS μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείου, όπου και πήραν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Πρόκειται για την Agera RS Gryphon που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη και είχε ως ιδιοκτήτη τον συλλέκτη Manny Khoshbin. Η Agera RS έχει υποστεί ζημιές μόνο στο σώμα και η εταιρία ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να κρατήσει η ίδια το αυτοκίνητο, μετατρέποντας το σε demo car της. Έτσι μαζί με τον Khoshbin θα δημιουργήσουν από το μηδέν μια νέα μοναδική Agera RS και κανείς δεν γνωρίζει αν και η νέα Agera RS θα έχει φύλλα χρυσού 24 καρατίων, όπως είχε η Agera RS Gryphon.

 • Mika

  Παλι καλα…Τα αυτονοητα εκαναν…

  • ενας που θα το αγοραζε μετα απο τετοια στουκα…ουτε ενας !!! οποτε καντο demo car….και ολοι χαρουμενοι !!!!!

  • Renesis1

   Ισχύει αυτό που λες αλλά από την άλλη, αν το φτιάχνανε με εξαιρετική δουλειά και ρίχνανε σημαντικά τη τιμή, θα βρισκόταν σίγουρα κάποιος αγοραστής..

  • ναι αλλα χαλας το ιματζ ετσι και την εικονα σου………ετσι το βλεπω εγω…..

  • Mika

   Εγω κι απο τα συμφραζομενα κι αυτου του αρθρου και του αρχικου, ειχα καταλαβει πως ειναι κλεισμενη ηδη απο καποιον, αλλα μετα απο τη στουκα, εγινε αλλαγη πλανων….