Πανίβλακας κλέβει ένα Ford GT40 replica, το βάφει, και βολτάρει ανέμελος

Σχετικά άρθρα

Πες ότι μένεις στο Marshalltown στην κομητεία Marshall της Iowa, μια πόλη των 27.000 κατοίκων. Έχεις βάλει στο “μάτι” ένα Ford GT40 replica, αλλά, ντρέπεσαι να πεις στον ιδιοκτήτη του να το πας μια βόλτα και “αναγκάζεσαι”να το κλέψεις. Τι κάνεις στη συνέχεια;

Εξαφανίζεσαι από την πόλη με το “λάφυρο”, είτε οδηγώντας το είτε φορτώνοντας το σε κάποιο-κλειστό, κατά προτίμηση- τρέιλερ για να μη δίνεις στόχο. Αλλά, αν είσαι ο τιτανομέγιστος τυπάκος που θα δεις στη συνέχεια, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε από τα παραπάνω!

Μια ωραία πρωία, ο Steve Salasek ανακάλυψε ότι το κίτρινο Ford GT40 replica έχει κάνει φτερά. Αμέσως ειδοποιεί την αστυνομία και αυτή με τη σειρά της, γνωστοποιεί το περιστατικό στους κατοίκους της πόλης ώστε να συνδράμουν στην εύρεση του αυτοκινήτου με το αν γνωρίζουν κάτι ή αν το είδαν στους δρόμους. Πόσα, πια, GT40 να υπάρχουν σε αυτή τη μικρή πόλη;

Πάμε και λίγο στον “γκασμά” της υπόθεσης. Ο Patrick Allen Chamberlin, όπως ονομάζεται ο συλληφθείς, αφού έκλεψε το κίτρινο GT40, του ήρθε η φαεινή ιδέα να βάψει (!) τσαπατσούλικα το αυτοκίνητο με μαύρο σπρέι και να βολτάρει ανέμελα στους δρόμους like a boss! Δηλαδή τι; Να υποπτευτούμε κάποιον που οδηγεί ένα μαύρο GT40 την ίδια στιγμή που κάποιος στην ίδια πόλη του έχουν κλέψει το GT40 του; Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά!

Το κίτρινο χρώμα κάτω από το μαύρο έβγαζε μάτι, όπως εξίσου και η άσπρη γραμματοσειρά στα λάστιχα του GT40, που ο παικταράς μας δε φρόντισε να τη βάψει για να μην τον πάρουν χαμπάρι.

Ο Chamberlin φυσικά και συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κλοπή, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και κατοχή ουσιών. Ο αστυνομικός διευθυντής Michael Tupper, μετά τη σύλληψη της μορφάρας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή των κατοίκων της πόλης:

Αν δεν υπήρχε η εμπλοκή και το ενδιαφέρον των κατοίκων στην υπόθεση, πιθανώς να μην είχαμε βρει το αυτοκίνητο.

Ερευνούμε αν ο κατηγορούμενος έβαψε μόνος του ή όχι το αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο και είμαι σίγουρος ότι είναι το μοναδικό στην κομητεία, ίσως και στην κεντρική Iowa.

O ιδιοκτήτης, αφού είδε το καμάρι του να ξαναγυρνά σπίτι, δήλωσε μετά την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης:

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα το “ξαναφέρω στη ζωή”!

ΠηγήKCCI.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...