Επίσημο: Ο Giovinazzi team-mate του Raikkonen στη Sauber το 2019

Σχετικά άρθρα

Η Sauber μόλις επισημοποίησε αυτό που φημολογούνταν έντονα τον τελευταίο μήνα, και ο Antonio Giovinazzi θα είναι ο δεύτερος οδηγός της για το 2019. Η ανακοίνωση έρχεται ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υπογραφής του Kimi Raikkonen στην ελβετική ομάδα, με τον Φιλανδό να έχει ήδη επισκεφτεί το εργοστάσιο της για seat-fitting.

O 24-χρονος Ιταλός Giovinazzi αποτελεί μέλος της ακαδημίας ανάπτυξης οδηγών της Scuderia Ferrari. Τερμάτισε δεύτερος στο GP2 το 2016, όταν το πρωτάθλημα είχε κατακτήσει ο Pierre Gasly, ενώ αγωνίστηκε με την Sauber δύο φορές πέρσι, αντικαθιστώντας τον τραυματία Pascal Wehrlein.

Φέτος, πραγματοποιεί δοκιμές τις Παρασκευές κάθε Grand Prix με την ομάδα, ενώ έχει δοκιμάσει και το μονοθέσιο της Haas. Η πρόσληψη του Giovinazzi σημαίνει ότι ο Ericsson αποχωρεί από τη Sauber μετά από τέσσερις σεζόν, έχοντας προσχωρήσει από τη Caterham το 2015.

Τέλος, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Marcus Ericsson θα συνεχίσει να είναι μέλος της, και αναλαμβάνει το ρόλο του τρίτου οδηγού και πρεσβευτή της μάρκας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...