Η Aston Martin Vantage V12 Zagato επιστρέφει

Σχετικά άρθρα

Το ημερολόγιο έγραφε 2012 όταν η Aston Martin μαζί με την Zagato, για τον εορτασμό των 50στων γενεθλίων του θρυλικού DB4GT Zagato, παρουσίασαν την Aston Martin V12 Zagato, η οποία παρήχθη σε μόλις 101 μονάδες.

Τώρα η Zagato ανακοίνωσε πως για τον εορτασμό των 100 χρόνων της, μαζί με την AF Racing AG επαναφέρει στην παραγωγή την V12 Zagato, η οποία θα προσφέρεται σε Coupe και Speedster έκδοση, με την κάθε μια να κατασκευάζεται σε 19 μονάδες.

Το μοντέλο ονομάζεται Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage Twins by R-Reforged και μηχανικά φορά τον V12 6.0-λίτρων απόδοσης 517 ίππων με 570 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο τοποθετημένο στον πίσω άξονα με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά σε αυτόν. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.2 δευτ. με τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ετοιμάζει την δική της Lamborghini LM002

Θέλοντας να επωφεληθεί την επιτυχία του DBX, η Aston Martin φέρεται να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο που θα εστιάζει στις εκτός δρόμου διαδρομές. Για...

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...