Έτοιμος ο πολυτελέστατος ουρανοξύστης της Aston Martin στο Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Λίγα 24ωρα πριν το φετινό GP στο Μαϊάμι, η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την κατασκευή του πολυτελέστατου ουρανοξύστη, 66 ορόφων και ύψους 250 μέτρων. Αυτός είναι μέρος των Aston Martin Residences και βρίσκεται στο 300 Biscayne Boulevard Way, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο InterContinental, στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.

Ο ουρανοξύστης διαθέτει 391 διαμερίσματα, που ξεκινούν από τα 750.000 δολάρια για μια κατοικία εμβαδού 650 τ.μ., και φτάνει μέχρι τα 50 εκατ. δολάρια για τα διαμερίσματα από τον 55 μέχρι 60 όροφο, εμβαδού 1.770 τ.μ., τα οποία διαθέτουν δικές τους ιδιωτικές πισίνες. Παράλληλα υπάρχει μια infinity πισίνα στον 55ο όροφο, που προσφέρει εκπληκτική θέα στο λιμάνι, στην πόλη και στον ωκεανό.

Το 99% των 391 διαμερισμάτων είχαν πουληθεί πριν από την ολοκλήρωση του, προσελκύοντας τόσο τους λάτρεις των αυτοκινήτων όσο και όσους έχουν γοητεία για τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία και την εμβληματική μάρκα της Aston Martin, ενώ οι αγοραστές περισσοτέρων από 50 κατοικιών είναι ήδη ιδιοκτήτες μιας Aston Martin.

Τη σχεδίαση του ανέλαβε η ομάδα της Aston Martin, με επικεφαλής τον Marek Reichman.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...

Η Aston Martin ετοιμάζει την δική της Lamborghini LM002

Θέλοντας να επωφεληθεί την επιτυχία του DBX, η Aston Martin φέρεται να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο που θα εστιάζει στις εκτός δρόμου διαδρομές. Για...