Το ATS Corsa RR Turbo φορά τον κινητήρα του Civic Type-R, απόδοσης 600 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η Automobili Turismo e Sport ανακοίνωσε πως ξεκινούν οι πωλήσεις του RR Turbo, του νέου της μοντέλου για χρήση αποκλειστικά εντός πίστας. Ζυγίζει μόλις 780 κιλά, διαθέτει roll cage, πυροσβεστήρα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, επιθετικό αεροδυναμικό bodykit με carbon, τεράστιο διαχύτη και τεράστια αεροτομή.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον τετρακύλινδρο K20C1 2,0-λιτρο κινητήρα του Honda Civic Type R, ο οποίος έχει βελτιωθεί και αποδίδει 600 άλογα στις 8.500 σ.α.λ με 530 Nm ροπής μεταξύ 4.000 και 7.000 σ.α.λ.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Τα φρένα αποτελούνται από carbon-κεραμικούς δίσκους και η τιμή του ξεκινά από τις 110.000 ευρώ χωρίς τους φόρους κάθε χώρας. Η εταιρία θα κατασκευάζει 30 αυτοκίνητα ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...