GM: Η απεργία της έχει στοιχίσει ήδη μισό δισ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Εδώ και 12 ημέρες η Ένωση Εργαζομένων Αυτοκινητοβιομηχανιών (UAW) των ΗΠΑ, έχει κηρύξει απεργία κατά της General Motors (GM) στην οποία συμμετέχουν περίπου 46.000 ωρομίσθιοι υπάλληλοι 31 εργοστασίων και 21 άλλων εγκαταστάσεων της εταιρείας σε εννέα πολιτείες.

Με τις δυο πλευρές να πλησιάζουν σε μια συμφωνία, μέχρι σήμερα η απεργία έχει κοστίσει στην εταιρία περισσότερο από μισό δισ. δολάρια, με τους εργαζομένους να διαμαρτύρονται μεταξύ άλλων για το κλείσιμο εργοστασίων, αλλά και για την κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης τους. H GM, λόγω της απεργίας, δεν κατασκευάζει περίπου 8.000 αυτοκίνητα ημερησίως, κάτι που κάνει επιτακτική πλέον μια συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και στους εργαζομένους.

Στις σχετικές ειδήσεις, η GM έχει δεχτεί μήνυση από μια ομάδα ιδιοκτητών μοντέλων της Cadillac, που υποστηρίζουν πως η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας CUE, αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων.

Η μήνυση αφορά τα μοντέλα 2013-2017 Cadillac ATS, 2013-2016 SRX, 2013-2017 XTS, 2014-2017 CTS, 2014-2017 ELR και 2014-2017 Escalade, στα οποία η οθόνη σταματά να ανταποκρίνεται, ραγίζει ή παρουσιάζει φουσκάλες. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ζητούν από την GM να αναγνωρίζει το κατασκευαστικό λάθος και να τους αλλάξει δωρεάν τις ελαττωματικές οθόνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...