Οι πρώτες φωτογραφίες του Hyundai i30 N facelift

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai μας δείχνει τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου i30 N, το οποίο θα προσφέρεται και με το DCT 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα, σφυρήλατες ζάντες 19″ που ζυγίζουν 14 κιλά λιγότερο από τις ζάντες του pre-facelift i30 N, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα, νέο διαχύτη και μεγαλύτερες απολήξεις εξατμίσεων.

Το i30 N φορά τον τετρακύλινδρο 2,0-λίτρων κινητήρα που παράγει 250 στην απλή έκδοση και 275 άλογα στην Performance, στις 6.000 σ.α.λ και 353 Nm ροπής μεταξύ 1.500 και 4.700 σ.α.λ.

Ο κινητήρας με το DCT κιβώτιο αποδίδει 7% περισσότερη ροπή (377 Nm) σε σύγκριση με την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο, χάρη στη λειτουργία N Grin Shift (NGS) και έχει διάρκεια 20 δευτερολέπτων.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει νέα οθόνη αφής 10,25″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, υποστήριξη Apple CarPlay/Android Auto και ασύρματη φόρτιση smartphone.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...