Οι κινητήρες του νέου Kia Sportage

Σχετικά άρθρα

Η Kia έκανε γνωστές τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου Sportage, αλλά και τους προσφερόμενους κινητήρες. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με τον 1.600άρη T-GDI Smartstream κινητήρα βενζίνης απόδοσης 180 ίππων με 260 Nm ροπής, αλλά και με τον 2,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 186 ίππων με 416 Nm ροπής.

Ο κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με 7-τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας προσφέρεται μόνο με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η εταιρία λέει πως στο μέλλον θα προστεθούν υβριδικοί και plug-in υβριδικοί κινητήρες.

Διάβασε ακόμη

Επίσημο: Νέο Kia Sportage

Το νέο Sportage εξοπλίζεται με νέο Terrain Mode που προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου ανάλογα με το αν κινείται σε χιόνι, λάσπη και άμμο, με το Drive Mode να έχει 4 ρυθμίσεις (Comfort, Eco, Sport και Smart). Επιπλέον υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος ανάρτησης (ECS), με τα υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα να διαθέτουν επίσης την τεχνολογία E-Handling.

Σε ότι αφορά τα συστήματα ασφαλείας, το νέο Sportage εφοδιάζεται με Forward Collision-Avoidance Assist, Highway Driving Assist, Smart Cruise Control που βασίζεται στο σύστημα πλοήγησης, Remote Smart Parking Assist, Blind-Spot Collision-Avoidance Assist και Blind-Spot View Monitor.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

“Χάζεψε” ένα Audi Sport Quattro S1 Group B 830 ίππων

Το Audi Quattro S1 Group B μεσουρανούσε στην Group B κατηγορία την δεκαετία του 1980 και φορά τον 2,1-λίτρων 5-κύλινδρο turbo κινητήρα που στη...