Η Kia teasάρει το νέο EV3, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του επερχόμενου EV3, ενός νέου compact αμιγώς ηλεκτρικού SUV που ευελπιστεί να βελτιώσει την προσβασιμότητα της ηλεκτροκίνησης από την Kia.

Η σχεδίαση του EV3 πηγάζει από τις ίδιες αρχές που χρησιμοποιήθηκαν στο EV9 της Kia. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη σχεδιαστική φιλοσοφία “Opposites United’ της Kia είναι το θεμέλιο στοιχείο για όλη τη γκάμα μοντέλων της μάρκας και δίνει την ελευθερία σε κάθε όχημα να εκφράσει τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Με στόχο τη διεύρυνση της προσβασιμότητας της ηλεκτροκίνησης μετά το λανσάρισμα των EV6 και EV9, το EV3 είναι ένα συμπαγές μοντέλο που θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά αναμένεται να βασίζεται στην γνωστή E-GMP πλατφόρμα, ενώ εκτιμάται ότι δεν θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική των 800 volt των EV6 και EV9, αλλά θα φέρει ένα σύστημα 400 volt.

Αναμένονται δύο μπαταρίες, μια με χωρητικότητα 58 kWh και μια με 77,4 kWh, με τις βασικές εκδόσεις να φέρουν έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ πιθανότητα οι ακριβότερες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες με δύο.

Τα αποκαλυπτήρια του EV3 θα γίνουν στις 23 Μαΐου, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν εντός του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με επιπλέον κόστος η μεταφορά των ηλεκτρικών οχημάτων με τα πλοία

Τον προβληματισμό τους για το πώς θα διαχειριστούν τη μεταφορά των ηλεκτρικών οχημάτων εν όψει της έναρξης της θερινής σεζόν εκφράζουν παράγοντες της ακτοπλοΐας....