Η Hyundai ανακαλεί 642 Kona στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai προχωρά στην Ελλάδα σε ανάκληση 642 Kona παραγωγής από 7 Ιουλίου 2018 έως και 23 Αυγούστου 2021 επειδή ενδέχεται να εμφανίζεται δυσκολία στην εκκίνηση του κινητήρα με ενεργοποίηση ενδεικτικής λυχνίας κινητήρα στον πίνακα οργάνων. Κάτι τέτοιο θα είχε ως συνέπεια ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, σε έναν Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του φίλτρου πετρελαίου με νέο βελτιωμένο φίλτρο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της Hyundai στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...