Βαρεθήκατε το χρώμα του αυτοκίνητου σας??? Αλλάξτε το με αυτοκόλλητο!!!!

Σχετικά άρθρα

Έχετε βαρεθεί το χρώμα του αυτοκινήτου σας και δεν θέλετε να το βάψετε. Ε ναι λοιπον, υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε! …

Αυτο έκανε ένας γερμανός απο το μόναχο με μία BMW 335i που βαρέθηκε το μαύρο κουπέ του και αποφάσισε να το καλύψει όλο με άσπρο αυτοκόλλητο. Μέσα σε 2 μέρες κατάφερε και μετέτρεψε το μαύρο coupe σε άσπρο με μαύρη οροφή (όπως την έχει το M3).

Η ταινία που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι κάποια απλή αλλα μία ειδική ταινία συσκευασίας της 3Μ γνωστή και ως “foiling.” Συγκεκριμένα ο γερμανικός στρατός την χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό στα οχήματα του σε χακί χρώμα. Επίσης πολλές εταιρίες ΤΑΧΙ χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη ταινία για διαφημίσεις. Η ταινία είναι διαθέσιμη σε αμέτρητα χρώματα και είναι αρκετά χοντρή ώστε να προστατεύσει το χρώμα του αυτοκινήτου.

Το ποιο καλό της υπόθεσης είναι οτι το αυτοκόλλητο μπορεί να μείνει 3 με 4 χρόνια χωρίς την παραμικρή φθορά και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να μπορεί ο ιδιοκτήτης να πλύνει το αυτοκίνητο του στα αυτόματα πλυντήρια (τις γνωστές μας βούρτσες)!!!!!!!!!!

BMW Gallery Foil tape

Autoblog.gr

Via : autoblog.com and E90post]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: BMW Skytop Concept

Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή, η BMW παρουσίασε επίσημα το Skytop Concept, το νέο της πρωτότυπο που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Concorso...

Διέρρευσε το BMW Skytop Concept

Στο φετινό Concorso d'Eleganza Villa d'Este που θα διεξαχθεί στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας το τριήμερο 24 - 26 Μαϊου, η BMW θα παρουσιάσει...