Ξεκίνησε η παραγωγή του ανανεωμένου Nissan Qashqai

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου ένα μήνα, η Nissan παρουσίασε το facelift της τρίτης γενιάς του Qashqai, με την ιαπωνική εταιρία να κάνει τώρα γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του δημοφιλέστατου μοντέλου της στο εργοστάσιο της στο Sunderland της Αγγλίας.

Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει μια ολοκληρωμένη αισθητική ανανέωση και σημαντικές τεχνολογικές ενημερώσεις, όπως μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά παρακάτω.

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Από την έναρξη του εμπορικού λανσαρίσματος της τρέχοντας γενιάς του Qashqai, η ιαπωνική εταιρία έχει πουλήσει πάνω από 350.000 αυτοκίνητα, με το λανσάρισμα της ανανεωμένης εκδοχής του στην αγορά της Ευρώπης να γίνεται εντός των επόμενων εβδομάδων.

Μηχανικά, η γκάμα των κινητήριων συνόλων του Qashqai facelift δεν διαφέρει σε σχέση με το παρελθόν. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 1,3 λίτρων DIG-T κινητήρας, που συνδυάζεται με ένα 12 Volt ήπιο υβριδικό σύστημα και διατίθεται με δύο αποδόσεις. Στην πρώτη εκδοχή, η μέγιστη ισχύ είναι 140 ίππων και στη δεύτερη 158 ίππους.

Στην κορυφή, υπάρχει η υβριδική e-Power έκδοση, με πάνω από 120.000 πωλήσεις μέσα σε 2 χρόνια κυκλοφορίας. Το σύνολο αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 140 kW (190 ίπποι), ο οποίος κινεί τους τροχούς. Επιπλέον, υπάρχει ένας 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας εσωτερικής καύσης με χωρητικότητα 1,5 λίτρων, μεταβλητή συμπίεση και ονομαστική ισχύ 156 ίππων, ο οποίος δεν είναι συνδεδεμένος με τους τροχούς, αλλά φορτίζει τη μπαταρία. Ακόμα, το σύστημα e-Power περιλαμβάνει έναν μετατροπέα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου, με χωρητικότητα 1,8 kWh.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Koenigsegg Jesko έγινε στάχτη στην Αττική οδό

Μια Koenigsegg Jesko πήρε φωτιά στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λίγο πριν την έξοδο της λεωφόρου Κηφισίας κοντά στο Μαρούσι, με το...

H Ferrari αφαιρεί στο σύστημα πλοήγησης από τα μοντέλα της

Ήταν 2017 και στην παρουσίαση του Eclipse Cross, όταν η Mitsubishi έγινε από τις πρώτες εταιρίες που πραγματοποίησε μια πολύ θαρραλέα κίνηση, ήτοι την...