iPhone app: Auto Catalog [Διαγωνισμός]

Σχετικά άρθρα

Πραγματικά μια εφαρμογή που έλειπε από το iPhone ήταν ένας κατάλογος που θα περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων ώστε ο ενδιαφερόμενος που ψάχνει για καινούργιο αυτοκίνητο να μπορούσε να δει και συγκρίνει τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν.

Η εφαρμογή ονομάζεται Auto Catalog και είναι ένας πλήρης κατάλογος που περιλαμβάνει περισσότερα από 2.500 μοντέλα αυτοκινήτων με φωτογραφίες και τεχνικές πληροφορίες όπως Κυβικά, Ίππους, Κατανάλωση, Επιτάχυνση, Διαστάσεις και πολλά άλλα. Φυσικά δεν χρειάζεται σύνδεση με το internet για να δει κανείς τα μοντέλα. Αναλυτικά:

  • Είσαι λάτρης του αυτοκινήτου;
  • Ψάχνεις για καινούργιο αυτοκίνητο;
  • Θέλεις έναν πλήρη κατάλογο μοντέλων αυτοκινήτων;

Το Auto Catalog είναι εδώ για όλους αυτούς του λόγους και ακόμα περισσότερους!

Με το Auto Catalog θα έχεις πρόσβαση σε πάνω από 2500 μοντέλα αυτοκινήτων με φωτογραφίες και τεχνικές πληροφορίες όπως Κυβικά, Ίππους, Κατανάλωση, Επιτάχυνση, Διαστάσεις και πολλά άλλα. Μπορείς να δεις όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων ανά μάρκα ή να κάνεις μια αναζήτηση με βάση τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς.

Οι δυνατότητες δεν σταματάνε όμως εδώ. Μπορείς να συγκρίνεις μέχρι και 3 μοντέλα αυτοκινήτων για να δεις πιο σου ταιριάζει περισσότερο! Ο πιο εύκολος τρόπος για να διαλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα.

Έχεις επίσης την δυνατότητα για κάθε μοντέλο ξεχωριστά να κρατάς σημειώσεις, όπως προσφορές από αντιπροσωπείες, εντυπώσεις και άλλα.

Επιπλέον μπορείς να προσθέσεις επιπλέον φωτογραφίες είτε από το άλμπουμ του κινητού σου είτε χρησιμοποιώντας την κάμερα και να δημιουργήσετε έτσι ένα δικό σας άλμπουμ φωτογραφιών για κάθε μοντέλο. Σίγουρα η gallery του AutoBlog θα σου φανεί χρήσιμη σε αυτό!

Τέλος μπορείς να προσθέσεις ένα μοντέλο στη λίστα των αγαπημένων σου για εύκολη πρόσβαση.

Με λίγα λόγια, ένας πλήρης κατάλογος αυτοκινήτων στην παλάμη του χεριού σου!

  • Φοβερά γραφικά αποκλειστικά για iPhone 4.
  • Δοκιμασμένο σε iOS 4.

*Μπορεί να παρατηρηθούν μικροκαθυστερήσεις σε iPhone 3G.

Η εφαρμογή κοστίζει 0.79 ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ iTunes Link

Ο κ. Μελίδης (developer της συγκεκριμένης εφαρμογής) μας έδωσε 3 promo code ώστε να τα δώσουμε στους αναγνώστες μας. Τρεις απο τους εσάς που θα αφήσετε σχόλιο σε αυτό το θέμα μέχρι αύριο το βράδυ (Παρασκευή 5/11/2010) θα επιλεγείτε μετά από κλήρωση και θα σας σταλεί ο κωδικός στο email που δώσατε στο σχόλιο!

* Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μελίδη για την προσφορά αυτή και καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 597 Volvo EX30 στην Ελλάδα

Η Volvo ανακαλεί 597 EX30 με αριθμό πλαισίων 0000462 έως 0089463, έτους 2024, και ημερομηνία παραγωγής από Δεκέμβριο 2023 έως Μάρτιο 2024 στην Ελλάδα επειδή...

Αυξήθηκαν κατά 31,3% οι πωλήσεις νέων ΙΧ τον Απρίλιο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, κατά τον Απρίλιο του 2024 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 23.711 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού)...