Volkswagen Polo GT και GTD;

Σχετικά άρθρα

Οι Γερμανοί φαίνεται ότι σκέφτονται να βγάλουν GT και GTD εκδόσεις του Polo. Η GTI έκδοση πάει αρκετά καλά αλλά υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στον αμέσως μικρότερο κινητήρα (1200 TSI 105 ίππων). Έτσι μία GT έκδοση η οποία θα φορά τον γνωστό 1400ρη TSI που στην περίπτωση θα αποδίδει 150 άλογα φαντάζει ιδανική λύση. Όπως το Seat Ibiza FR, έτσι και αυτό θα εφοδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Σε ότι αφορά το GTD μοντέλο, στην ουσία πρόκειται για την πετρελαιοκίνητη έκδοση του GTI, η οποία υπάρχει στο Golf, αλλά είναι λογικό να μην την ξέρεις αφού δεν εισάγετε στη χώρα μας. Η αντίστοιχη GTD έκδοση του Polo αναμένεται να φορά έναν 1600αρη πετρελαιοκινητήρα απόδοσης κοντά στα 130 άλογα.

Τα μοντέλα θα είναι έτοιμα να βγούνε στην παραγωγή προς τα τέλη του 2011 και θα είναι διαθέσιμα τόσο σε 3-θυρη όσο και σε 5-θυρη έκδοση. Θα ζυγίζουν κοντά στα 1.150 κιλά και η έκδοση GT θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 7 δευτερόλεπτα.

[Πηγή: Autoblog.es]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...