Anthony: Το 2012, θα δείτε έναν νέο Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Η φετινή χρονιά του Lewis Hamilton είναι η χειρότερη του στη Formula 1. Το λέει ο κι ο ίδιος, αλλά φαίνεται και από τις εμφανίσεις του, τα λάθη του και την ψυχολογία του. Μπορεί να ήταν αυτός που έσπασε το σερί των pole positions της Red Bull, ωστόσο δεν χαμογέλασε ούτε στιγμή. Η εμφάνισή του στον αγώνα της Κυριακής θύμισε τον καλό Hamilton, αφού εκτός από το ότι ήταν γρήγορος, ήταν αλάνθαστος και άντεξε στις επιθέσεις διαρκείας του Mark Webber.

Ο πατέρας του “Billion Dollar Man”, Anthony Hamilton, πιστεύει ότι το 2012 θα δούμε έναν νέο Lewis Hamilton, αφού μέχρι τώρα βλέπαμε τον νεαρό Hamilton.

Υπάρχει τόση πολλή αρνητική κριτική. Ο Lewis είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο, και μπορώ να σας πω ότι οι περισσότεροι από εμάς δε θα ήταν σε θέση να επιστρέψει, ύστερα απ’ όλα αυτά που είχε ν’ αντιμετωπίσει φέτος.

Πιστεύω ότι στην Κορέα, έδειξε πόσο πολύ Πρωταθλητής είναι, όχι μόνο σαν οδηγός, αλλά και σαν άτομο. Ας το παραδεχτούμε, είχε μια δύσκολη χρονιά. Έχει αντιμετωπίσει πολλή κριτική, παρόλα αυτά επέστρεψε πίσω στις μάχες και μπορεί να πάρει τ’ αποτελέσματα που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα.

Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει αλλάξει σε ό,τι κι αν κάνει. Στο τρόπο ζωής του και στην αγάπη του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν έχετε δει ακόμα τον Lewis Hamilton. Έχετε δει τον νεαρό Lewis Hamilton. Τώρα έρχεται έναν νέος Lewis Hamilton.

Φήμες θέλουν τον Πρωταθλητή του 2008 και την Nicole Scherzinger να βάζουν τέλος στη σχεδόν 4χρονη σχέση τους, καθώς, λόγω διαφορετικών ωραρίων εργασίας, παιρνούσαν ελάχιστο χρόνο μαζί. Ίσως να είναι ένας ακόμα παράγοντας που έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του Βρετανού.

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyright: SAEED KHAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...