Alonso: Ο Vettel δεν είναι ο καλύτερος οδηγός και δεν αλλάζω γνώμη

Σχετικά άρθρα

GP ITALIA F1/2014

Στην καθιερωμένη συνέντευξη των οδηγών πριν από κάθε GP, ήταν σήμερα καλεσμένοι και οι δύο πιλότοι της Mercedes. Με τα προβλήματα μεταξύ του Lewis Hamilton και του Nico Rosberg να μην έχουν τελειώσει για φέτος, έκατσε ανάμεσά τους ο Fernando Alonso, από τον οποίο μάλιστα ζητήθηκε να κάνει τον πρεσβευτή ειρήνης ανάμεσα στους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός δέχτηκε αρχικά και έπειτα αρνήθηκε, εξηγώντας ότι είναι πολύ ευχάριστο πρόβλημα να πολεμάς με τον team-mate σου για το πρωτάθλημα, αφού εξήγησε και τα προβλήματα του παρελθόντος που είχε με τον Hamilton. Για ακόμη μια φορά ο Alonso τοποθέτησε τον Lewis Hamilton πάνω από τον Sebastian Vettel λέγοντας νωρίτερα στον Ιταλικό τύπο:

Κατά την γνώμη μου ο Lewis Hamilton είναι καλύτερος οδηγός. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχει ο Vettel φέτος, αλλά δεν άλλαξα την άποψή μου για αυτόν. Δεν είναι ο καλύτερος. Άλλοι θα έπρεπε να αλλάξουν την γνώμη τους.


http://youtu.be/2fBUk0qHw-s

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Hamilton έχει περιουσία 350 εκατ. λιρών

O Lewis Hamilton είναι ο 35ος πλουσιότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 350 εκατ. λίρες, σύμφωνα με την...

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...