Wolff: Δεν θα έπρεπε να γιουχάρουν τους οδηγούς στο βάθρο

Σχετικά άρθρα

Toto Wolff

Το γιουχάρισμα δεν είναι κάτι καινούριο στη Formula 1 και μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως, η “αντιπάθεια” των θεατών της F1 έχει στραφεί στον Nico Rosberg. Σύμφωνα με τον Toto Wolff, οι οπαδοί δεν θα έπρεπε να γιουχάρουν κανέναν από τους οδηγούς στο βάθρο:

Είναι οι 3 οδηγοί που είχαν τον καλύτερο αγώνα και όποιοι και αν είναι δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Είναι ένα άθλημα και τα αθλήματα ενώνουν τον κόσμο. Ο καθένας τους, όμως, (από τους οδηγούς) έχει τους προσωπικούς του φαν. Κάποιοι εκφράζονται λίγο παραπάνω.

Αν αυτό σε επηρεάζει; Σίγουρα και πρέπει να είσαι πολύ σκληρός. Ίσως είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσεις για να βρεθείς στην κορυφή. Ο Nico είναι πολύ δυνατός πνευματικά και αν θέλεις να κατακτήσεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να περάσεις και καλές και δύσκολες στιγμές.

Monza 2014 - Mercedes

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο Lewis Hamilton πήρε την πρωτιά στον χθεσινό αγώνα, ο Toto Wolff αναφέρει πως μόνο κάποιος παρανοϊκός θα πίστευε ότι αυτό έγινε επίτηδες. Το ίδιο συμφώνησε και ο Rosberg στις χθεσινές του δηλώσεις:

Δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω επίτηδες (έξοδο στον βοηθητικό δρόμο). Ο μόνος λόγος -στο μυαλό κάποιων- θα ήταν όσα έγιναν στο Spa, αλλά ζήτησα συγνώμη.

Δεν είμαι ευχαριστημένος με τα φρένα από την αρχή της χρονιάς. Θέλαμε να αλλάξουμε τα υλικά των δίσκων, αλλά μετά από αυτό που έγινε με τον Lewis στο Hockenheim το έχουμε καθυστερήσει.

2013 Abu Dhabi Grand Prix - Friday

Οι θεωρίες συνομωσίας, που θέλουν τον Rosberg να χάνει επίτηδες τις 2 πρώτες στροφές στον 29ο γύρο και να παίρνει την έξοδο διαφυγής χάνοντας επίτηδες χρόνο, βρίσκουν σύμφωνο τον Σερ Jackie Stewart, ο οποίος δήλωσε:

Σκέφτηκα… “Όπα, τι γίνεται εδώ;” Θα μπορούσε τουλάχιστον να προσπαθήσει να στρίψει, αλλά δεν το έκανε.

Οι κάμερες που κάλυπταν τον χθεσινό αγώνα, έδειξαν τον Toto Wοlff να χαμογελάει όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά και πάλι ο Αυστριακός είχε μια λογική εξήγηση για το γεγονός.

Όποιος προσπαθεί να βγάλει πόρισμα από τέτοιες εικόνες είναι παράλογος. Πρώτα απ’ όλα δεν ήταν ζωντανή η μετάδοση, ήταν απλά συγχρονισμένη με την εικόνα (της εναλλαγής θέσεων των οδηγών).

[Photo Copyrights: Andrew Hone/LAT ]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...